Folie og dekor

Vi har i over 50 år hjulpet bedrifter med ulike folie løsninger og det har vi tenkt å fortsette med! 

Bildekor
Bilen er et av de rimeligste og viktigste reklametiltakene du kan gjøre. Reklameplassen er jo allerede betalt! Rullende profilering av din bedrift som sees hvor enn du er. Men det er ikke bare biler vi folierer og dekorerer. Neida! Både lastebiler, tilhengere, mopeder, motorsykler, campingvogner og båter har blitt forvandlet til rullende reklameplakater hos oss. Vi har lang erfaring innen bildekor og hjelper gjerne til med utformingen fra design til ferdig montering.
Bildekor – en kostnadseffektiv måte å oppnå oppmerksomhet på!

Helfoliering av bil
Gi bilen en real ansiktsløft med helfoliering! Bilen fremstår som ny med helfoliering i en annen farve eller kanskje dekor med print? Mulighetene er mange og valget er ditt. Vi har lang erfaring med å gi bilen et nytt og spennende utseende ved hjelp av folie og fagkunnskap.

Vindusdekor
Vindusdekor kan forsterke din profil og være det første inntrykket din kunde får i forhold til din bedrift. Du kan endre atmosfæren i lokalene ved å skjerme for innsyn med for eksempel sandblåst folie. Vindusfolie kan monteres både innvendig og utvendig, brukes til reklameformål, for å hindre innsyn eller som ren dekorasjon på arbeidsplassen. Vi setter alltid våre kunder sine ønsker i sentrum for våre leveranser. All dekor og folie vi leverer er av høy kvalitet. Rett folie til rett formål er av avgjørende betydning for et godt resultat og lengst mulig holdbarhet. Vi kjenner folieproduktene våre, så du gjør lurt i å kontakte oss for råd om valg av folie.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.